06 – 207 365 48 info@hekkenman.nl

Dubbelstaafmatten 6/5/6 Thermisch verzinkt

Een breedte van 2,5 meter met optioneel een gecoate laklaag

Productomschrijving

Thermisch verzinkte dubbelstaaf matten, ook bekend als dubbelstaafroosters, zijn stevige hekwerken die bestaan uit horizontale staven aan de boven- en onderkant, gescheiden door verticale staven. Deze specifieke variant, met afmetingen van 6 millimeter horizontale staven, 5 millimeter verticale staven en een afstand van 6 centimeter tussen de verticale staven, is thermisch verzinkt voor extra duurzaamheid.

Belangrijke kenmerken en voordelen

  1. Stevigheid: Het unieke ontwerp zorgt voor een robuuste constructie die bestand is tegen externe krachten en indringers.
  2. Veiligheid en privacy: Ideaal voor toepassingen waar privacy en beveiliging van belang zijn, zoals omheiningen rond percelen, speelplaatsen en industriële gebouwen.
  3. Duurzaamheid: Dankzij het thermisch verzinkte materiaal zijn deze matten bestand tegen corrosie en diverse weersomstandigheden, waardoor ze lang meegaan.
  4. Functionaliteit: Dubbelstaafmatten zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals tuinhekken, veiligheidsomheiningen en balkonhekken.
  5. Eenvoudige installatie: De constructie van deze matten is eenvoudig en efficiënt, waardoor installatietijd wordt bespaard.

Kortom, dubbelstaafmatten 6/5/6 thermisch verzinkt bieden een praktische en duurzame oplossing voor diverse bouw- en afrasteringsbehoeften.

Gerelateerde producten

Call Now Button