06 – 207 365 48 info@hekkenman.nl

hekwerken op maat

Hoge kwaliteit

Op zoek naar een hekwerk op maat? Dan bent u op de juiste website terecht gekomen! Wij maken hekwerken op maat, en we kunnen deze ook monteren op locatie.

Hekwerk naast het water project

Waarom kiezen voor een hekwerk op maat van Hekkenman?

  • Perfecte Pasvorm: De hekwerken worden volledig op maat gemaakt, zodat ze naadloos aansluiten. Of je nu een kleine voortuin hebt of een uitgestrekte achtertuin, we zorgen voor een hekwerk dat perfect past.

  • Unieke Stijl: Geen enkele woning, kantoor of iets dergelijks is hetzelfde, en daarom bieden we een breed scala aan stijlen en materialen voor een hekwerk. Of je nu de voorkeur geeft aan de strakke uitstraling van metaal, de uitstraling van hout, of een combinatie van beide, wij kunnen het hekwerk leveren dat past bij jouw smaak en stijl.

  • Duurzaamheid: Bij Hekkenman gebruiken we materialen van de hoogste kwaliteit en hanteren we productiestandaarden om ervoor te zorgen dat jouw hekwerk jarenlang meegaat. Onze hekken zijn bestand tegen weersomstandigheden en vereisen vaak minimaal onderhoud, zodat je er lange tijd van kunt genieten. Uiteraard verschilt het wel per type hekwerk. Vragen over een type hekwerk, of bepaalde kleuren? Neem gerust contact op.

  • Service: Vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke installatie. We staan klaar om ideeën tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat iedereen volledig tevreden is met het eindresultaat.

Onze hekwerken worden gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Wil je een hekwerk op maat laten maken voor jouw woning of andere locatie? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Bij Hekkenman staan we klaar om de wensen te bespreken en een hekwerk te leveren dat perfect past.

standaard modellen

Meerdere sier

hekwerken op maat

Er zijn ook meerdere sier modellen leverbaar. Neem gerust een kijkje en doe alvast wat inspiratie op.

Metaal en houten hekwerk op maat

Ook hekwerken in combinatie met hout verkrijgbaar. Neem gerust contact op, of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Offerte

Montage

Hekwerk laten monteren op locatie? Ook mogelijk met elektrische hekopener.

Contact opnemen

contact
Call Now Button