06 – 207 365 48 info@hekkenman.nl

Vraag gratis uw offerte aan!

  • Voor een nog duidelijker beeld kan u altijd een foto van de bestaande situatie toevoegen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De hekwerken van de Hekkenman zijn betaalbaar én uniek. Naast de hekken leveren wij ook al uw (geautomatiseerde) poorten en toebehoren. Bij ons is het aanvragen van een offerte geheel vrijblijvend en gratis. Geef bij het invullen van de offerte zoveel mogelijk informatie op zodat wij een zo goed mogelijke offerte voor u kunnen maken.

Gratis offerte hekwerken

Nieuwsgierig naar wat een hek of poort kost? Vul dan hiernaast het gratis offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een scherpe prijs. Vul het formulier zo volledig mogelijk in voor een zo goed mogelijk beeld. Eventueel kan u nog een foto toevoegen van de bestaande situatie.

 

In de loop der jaren hebben wij enkele modellen in series gemaakt. Over 7 series hekwerken en bijbehorende poorten heen hebben wij ruim 100 modellen leverbaar. Deze modellen  gaan van klassiek en tijdloos tot modern vorm gegeven. Voor welke situatie u ook een hekwerk nodig heeft: de Hekkenman heeft het juiste hekwerk.

Automatische hekopeners

Wij zijn officieel dealer van de Superjack en Easyjack hekopeners. Wilt u uw hek veilig en goed automatiseren? Dat zit u bij Hekkenman op het juiste adres. Wij bieden diverse hekopeners van EasyJack en SuperJack aan. U kunt uw hek al laten automatiseren vanaf €329,95! De hekopeners zijn zelf op eenvoudige wijze aan te brengen.

Naast een groot aanbod sier hekwerk hebben wij ook een groot aanbod industriële hekwerken. De nadruk van het industriële hekwerk ligt meer op de robuustheid van het hek dan het sierlijke van een sier hekwerk. De hekken zijn vanzelfsprekend leverbaar met diverse poorten die met de hekwerken samengaan.

Uw eigen ontwerp

Een belangrijke pijler voor het succes van de “Hekkenman” is het maken van eigen ontwerpen. Hieraan ontlenen we voor een groot gedeelte ons werkplezier. Voor u als klant betekent dit dat u de mogelijkheid hebt een unieke toegangspoort, hekwerk of een carportafsluiting in uw bezit te krijgen voor een betaalbare prijs.

Call Now Button