06 – 207 365 48 info@hekkenman.nl

Dubbele poort op maat laten maken

Bent u op zoek naar een dubbele tuinpoort op maat van metaal? Bij Hekkenman begrijpen we dat een tuinpoort niet alleen een functioneel element is, maar ook een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw buitenruimte. Daarom bieden wij op maat gemaakte dubbele metalen tuinpoorten die perfect passen bij uw wensen en behoeften.

Onze dubbele tuinpoorten op maat van metaal zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid, veiligheid en een eigentijdse uitstraling. Onze vakmensen vervaardigen deze poorten met de grootste precisie en aandacht voor detail, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardig product dat jarenlang meegaat.

Wat maakt onze op maat gemaakte dubbele metalen tuinpoorten uniek? Allereerst is er de flexibiliteit in ontwerp. U heeft de vrijheid om de afmetingen, stijl en afwerking te kiezen die bij uw buitenomgeving passen. Of u nu een modern en strak ontwerp wilt of een meer decoratieve en traditionele uitstraling, wij kunnen aan uw wensen voldoen. We hebben ook een webshop met standaard hekwerken. Neem gerust een kijkje!

dubbele poort op maat

Uitgebreide functies en hoge veiligheid

Onze metalen tuinpoorten zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar ze bieden ook de mogelijkheid om extra functies toe te voegen, zoals automatisering voor meer gemak en veiligheid. Daarnaast zijn ze geschikt voor diverse terreinen, of u nu een residentiële tuin, een bedrijfsterrein, of een openbaar park wilt afsluiten.

Wij begrijpen het belang van veiligheid, en daarom worden al onze dubbele metalen tuinpoorten op maat geleverd met ingebouwde veiligheidsvoorzieningen en vergrendelingssystemen voor gemoedsrust.

Bij Hekkenman zorgen wij ervoor dat uw dubbele tuinpoort op maat van metaal niet alleen aan uw functionele behoeften voldoet, maar ook een aanvulling vormt op de esthetiek van uw buitenruimte. Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het ontwerpen en creëren van de perfecte op maat gemaakte dubbele metalen tuinpoort die uw verwachtingen overtreft. Uw wens, ons vakmanschap, uw unieke metalen tuinpoort!

Opties voor dubbele tuinpoorten

Dubbele Tuinpoort Opties:

 • Hoogte zijkant: 120 cm
 • Hoogte midden: 145 cm

De dubbele poort wordt compleet geleverd met:

 • Verstelbare scharnieren
 • Eenvoudige hevelsluiting
 • 2 palen (80×80 mm) met voetplaat
 • 2 lagen coating

U heeft de keuze uit:

 • 3 kleuren: grachtengroen, grijs en zwart. Andere (RAL) kleuren zijn beschikbaar in overleg.
 • 6 verschillende lengtes
 • 3 verschillende hekwerkpunten
 • Locinox slot inclusief slotvanger en grondpen
 • Automatische hekopener

Bij Hekkenman bieden we u de mogelijkheid om uw dubbele tuinpoort volledig aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren, zodat deze perfect bij uw buitenomgeving past. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dubbele tuinpoorten en de beschikbare opties. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale oplossing voor uw situatie.

Call Now Button