06 – 207 365 48 info@hekkenman.nl

Industriële hekwerken

Dat industriële hekwerken ook mooi kunnen zijn, blijkt uit deze modellen van onze industriële serie. Door op subtiele wijze af te wijken van het standaard industriële hekwerk, krijgt zowel uw bedrijf als uw woning een verrassend eigentijdse uitstraling. Bij ons staat functionaliteit hoog in het vaandel, maar we hechten ook veel waarde aan esthetiek. Onze industriële hekwerken zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, waardoor ze niet alleen dienen als beveiliging, maar ook als een stijlvolle toevoeging aan uw terrein. Of het nu gaat om een bedrijfsterrein of een woonomgeving, onze industriële hekwerken bieden de perfecte combinatie van vorm en functie. Ontdek hoe wij de kracht van industrieel design omzetten in prachtige, eigentijdse hekwerken die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn.

Model 1000 serie - Industriële schuifpoort

Industriële schuifpoorten zijn er standaard vanaf 4 meter. Naast de brede toepasbaarheid voor de industrie, agrarisch bedrijf of transportsector zijn deze schuifpoorten ook goed toepasbaar voor uw woonhuis of kantoor. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Neem voor meer informatie contact met ons op

Industrieel schuifhekwerk

Model 2000 serie - Enkele en dubbele staafmatten

Zeer robuust en inbraakwerend. Toepasbaar op vele gebieden. Zeer snelle levertijd en diverse uitvoeringen en maten mogelijk. Voor montage of custom delen graag offerte aanvragen of contact opnemen.

Staafmatten hekwerk
Call Now Button