06 – 207 365 48 info@hekkenman.nl
banner houten tuinpoorten

Houten Tuinpoorten

boomstam voor tuinpoort

Een houten tuinpoort op maat

Uw eigen houten tuinpoort op maat laten maken? Dan bent u bij Hekkenman op het juiste adres! We maken unieke tuinpoorten. U vraagt, wij maken! Vraag gerust een offerte aan. We hebben een handig formulier gemaakt waarmee we snel een prijs voor u kunnen berekenen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Montage op locatie is uiteraard ook mogelijk. Verder hebben we ook een webshop met standaard hekwerken en diversen.

Hout met metaal poort project
after hm

De combinatie van hout en metaal in een tuinpoort

Zoekt u een unieke en eigentijdse uitstraling voor uw tuinpoort? Bij Hekkenman bieden we niet alleen op maat gemaakte houten tuinpoorten, maar ook een prachtige combinatie van metalen frames en designs die harmonieus samengaan met hout. Deze combinatie van materialen voegt een extra dimensie toe aan de esthetiek en duurzaamheid van uw tuinpoort. Onze metalen frames vormen een solide basis voor uw tuinpoort, waardoor deze niet alleen duurzaam is, maar ook sterk en bestand tegen de tand des tijds. Deze frames kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen, wat betreft grootte, vorm en ontwerp. Of u nu de voorkeur geeft aan een strak en modern frame of een meer gedetailleerd en decoratief ontwerp, bij Hekkenman is vrijwel alles mogelijk.

De combinatie van metaal en hout biedt u de mogelijkheid om te spelen met kleuren, texturen en ontwerpen. U kunt kiezen voor warme houttinten in combinatie met glanzend metaal voor een eigentijdse uitstraling, of juist voor rustieke houtelementen gecombineerd met verfijnde metalen accenten. Het resultaat is een unieke en aantrekkelijke tuinpoort die de aandacht trekt en uw buitenruimte verfraait. Vakmanschap en maatwerk centraal, en we zijn er trots op om de perfecte combinatie van metalen frames en houten ontwerpen te kunnen leveren.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor metalen frames en houten ontwerpen of heeft u specifieke ideeën in gedachten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Hekkenman zijn we er om een idee werkelijkheid te laten worden en uw buitenruimte te veranderen met kennis en creativiteit. Laat u helpen bij het uitzoeken van een metalen en/of houten tuinpoort, die aansluit bij uw behoeften.

Bij Hekkenman begrijpen we dat elke tuin en elke woning uniek is, en daarom bieden wij de mogelijkheid om een houten tuinpoort te laten maken die perfect bij uw specifieke behoeften en stijl past. Of u nu op zoek bent naar een rustieke uitstraling, een modern ontwerp, of een traditioneel ogende tuinpoort, wij kunnen het voor u realiseren. Ons proces is eenvoudig en efficiënt. U hoeft slechts een offerte aan te vragen via ons handige formulier, waarmee wij snel en nauwkeurig een prijs voor u kunnen berekenen. Hierbij houden we rekening met uw specifieke wensen en eisen voor uw houten tuinpoort. We staan klaar om aan de slag te gaan en uw tuinpoort werkelijkheid te maken.

Bij Hekkenman draait alles om maatwerk, kwaliteit en uw tevredenheid. Laat ons uw visie verwezenlijken en uw tuin verfraaien met een prachtige, op maat gemaakte houten tuinpoort. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw tuin kunnen uitbreiden met een mooie tuinpoort. U kunt ook het prijs bereken formulier invullen. 

Call Now Button